Onze klanten spreken!

Als organisator van beurzen kunnen wij het ons niet veroorloven om lang offline te gaan met onze site. Onze standhouders kunnen slechte reclame missen als kiespijn en verwachten een vlekkeloze service van ons.
Daarom is een onderhoudscontract als dat van WPSecure goed voor onze gemoedsrust. We hoeven daardoor niet wakker te liggen van websiteproblemen en kunnen ons concentreren op het organisatiewerk.
Eva V., Santeboutique
Voor de verkoop van ons vastgoed komt een flink deel van de klanten steevast via onze site. Die moet ten allen tijde up-to-date en bereikbaar zijn. Vandaar dat we met het team van WPSecure in zee zijn gegaan.
Gert V., deZaat
Onze site is behoorlijk druk bezocht en we gebruiken ze voor reservaties en het online zetten van de menu’s. De klanten contacteren ons ook regelmatig via de formulieren.
Het is dus erg belangrijk voor ons dat ze optimaal blijft werken.
Nadat we wat problemen hebben gehad met de snelheid en de betrouwbaarheid hebben we toch maar gekozen voor een onderhoudscontract bij WPSecure. Sindsdien verloopt alles veel beter.
Chris S., Martinushoeve
Onze leden wereldwijd rekenen op ons om de BSCRS site up-to-date en live te houden. WPSecure heeft ons hier prima bij geholpen.
Peter E., BSCRS
Gelukkig hebben we nog geen veiligheidsproblemen gehad met onze site maar het is geruststellend te weten dat alles onder controle is. Dan kunnen wij ons volop concentreren op onze eigen business.
Ik heb veel tijd en geld in mijn website geïnvesteerd. Ik zou het een drama vinden moest dat verloren gaan. WPSecure zorgt er voor dat ik gerust kan zijn.
Erik G.
We hebben een tijdje geleden last gehad van moeilijk te verwijderen malware. WPSecure heeft ons geholpen om het allemaal verwijderd te krijgen. Voor ons geen gehackte site meer!
Goedele V., De Groene Kaai